Verleende omgevingsvergunning WA-22-0173 (uitgebreide voorbereidingsprocedure), Buninkdijk - Kleuverspad te Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning WA-22-0173 (uitgebreide voorbereidingsprocedure), Buninkdijk - Kleuverspad te Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Gemeente Aalten maken bekend, dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend:   Zaaknummer: WA-22-0173 Omschrijving: Het aanleggen van een wandelpad Locatie: Buninkdijk - Kleuverspad te Aalten Datum besluit: 2 oktober 2023   Beroep besluit Bent u het niet eens met het besluit? U kunt hiertegen in beroep gaan. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief naar: Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Zet in die brief in ieder geval: •uw naam, adres en woonplaats; •de datum; •een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat; •waarom u het niet eens bent met het besluit en •uw handtekening.   Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u in beroep gaat, is verzonden. Anders kan uw beroep niet in behandeling worden genomen.   Voorlopige voorziening Ook wanneer u in beroep gaat mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u in beroep bent gegaan. Het postadres van de Voorzieningenrechter is: Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.   Vragen Heeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: bouwvergunningnatuurbeschermingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 17-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. 1ed6a7adbfb3fd9b646bc67b2167da9f

Gerelateerde berichten