Gemeente Aalten – verlening apv vergunning voor standplaats verkoop van oliebollen, appelbeignets e.d., Aalten (gewijzigde vergunning)

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Aalten – verlening apv vergunning voor standplaats verkoop van oliebollen, appelbeignets e.d., Aalten (gewijzigde vergunning).

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende apv vergunning is verleend.   Organisator: Bakkerij Vaags Activiteit: standplaats voor de verkoop van oliebollen, appelbeignets e.d. Locatie: Parkeerplaats hoek Geurdenstraat/ De Hoven Datum/periode: op vrijdag en zaterdag in de periode van 3 november tot en met 16 december, vrijdag 29 december, zaterdag 30 december en zondag 31 december 2023, telkens van 07.00 – 18.00 uur. Voor de genoemde periode geldt dat de kraam vanaf donderdagavond 28 december 2023 20.30 uur tot en met zondag 31 december 18.00 uur op de locatie mag staan.   Bezwaar besluit Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl. Zet in die brief in ieder geval: •Uw naam, adres en woonplaats; •De datum; •Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; •Waarom u het niet eens bent met het besluit en •Uw handtekening Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen. Voorlopige voorziening Ook wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Mediation Wilt u liever een gesprek om tot een oplossing te komen? We kunnen dan met een neutrale gespreksleider vrijblijvend gaan zoeken naar een oplossing. U houdt het recht om alsnog binnen de gestelde termijn van zes weken bezwaar te maken.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. 3c89892db48054307187977bb317c545

Gerelateerde berichten