Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Boterdijk (ong.) te Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Boterdijk (ong.) te Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 14 december 2023 is een aanvraag ontvangen voor de nieuwbouw van vrijstaand woonhuis met overkapping op locatie Boterdijk (ong.) te Aalten . De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000637. De aanvraag betreft de volgende activiteiten: •het bouwen van een bouwwerk •handelen in strijd met de ruimtelijke regels   Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 05-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. 415e095972a59a870a328f708acdd596

Gerelateerde berichten