5-style

5-style is een Schoonheidssalon gelegen aan Bodendijk 61 in Aalten.

Meer informatie over 5-style in Aalten

Hillie Ikink, ook bekend als 5-style, heeft een salon voor huidverzorging in Aalten. Ze is gespecialiseerd in behandelingen voor het gezicht en lichaam en is tevens kleurenconsulent voor kleding en make-up. Haar salon biedt diverse behandelingen aan om de huid stralend en gezond te maken. Hillie blijft op de hoogte van de nieuwste behandelingen en technieken door regelmatig bijscholingscursussen te volgen. De salon is ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, omdat deze zich op de begane grond bevindt en er parkeergelegenheid is naast de woning. Afspraken kunnen overdag of 's avonds worden gemaakt. Contactgegevens voor het maken van een afspraak zijn te vinden op de website. Daarnaast is het mogelijk om cadeaubonnen te kopen, die in elk gewenst bedrag kunnen worden gekozen en onbeperkt geldig zijn.

Wil je weten wat 5-style verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 5-style of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 5-style? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 5-style het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar 5-style reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. 5-style

Bezoekers bekeken ook