Kennisgeving besluit op Omgevingsvergunning, Lichtenvoordsestraatweg 57, 7121RB Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op Omgevingsvergunning, Lichtenvoordsestraatweg 57, 7121RB Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Aalten heeft op 19 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000150 voor het kappen van een boom (noodkap) op locatie Lichtenvoordsestraatweg 57, 7121RB Aalten. De vergunning is verleend. In verband met de gevaarzetting voor de omgeving heeft de kap inmiddels plaatsgevonden. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •vellen van houtopstand   Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis. Bezwaar besluit college Bent u het niet eens met het besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl/bezwaar-maken. Zet in die brief in ieder geval: •uw naam, adres en woonplaats; •de datum; •een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; •waarom u het niet eens bent met het besluit en •uw handtekening. De termijn voor het indienen van een bezwaar start één dag na de bekendmaking en bedraagt 6 weken. Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen. Voorlopige voorziening Ook wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is: Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht Postbus 9030,6800 EM Arnhem. Vragen Heeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 24-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. 6e09846e5c525e208e73c8364ae0b432

Gerelateerde berichten