Aaltense Zaterdag SV (AZSV)

Aaltense Zaterdag SV (AZSV) is een Voetbalclub gelegen aan Haartsestraat 57 in Aalten.

Meer informatie over Aaltense Zaterdag SV (AZSV) in Aalten

In de tekst worden verschillende onderwerpen besproken. Er wordt een oproep gedaan aan leden, trainers, leiders, vrijwilligers en supporters om mee te denken over ideeën om AZSV nog beter te maken. Er wordt ook een vacature voor secretaris aangekondigd en er wordt aandacht besteed aan de Week van de Scheidsrechter. Daarnaast worden er teamfoto's gemaakt en wordt er verslag gedaan van een wedstrijd waarin AZSV drie punten heeft behaald. Er wordt ook opgeroepen om te stemmen voor de Rabo Club Support actie en er wordt vermeld dat een vijftienjarig lid een scheidsrechterscursus gaat volgen. Ten slotte worden er een vrijwilligersmiddag, een demonstratie van smartgoals en de KPN Voetbalvriendendag aangekondigd.

Wil je weten wat Aaltense Zaterdag SV (AZSV) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aaltense Zaterdag SV (AZSV) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aaltense Zaterdag SV (AZSV)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aaltense Zaterdag SV (AZSV) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Aaltense Zaterdag SV (AZSV) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aaltense Zaterdag SV (AZSV)

Bezoekers bekeken ook