ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Hogestraat 69 in Dinxperlo.

Meer informatie over ALDI in Dinxperlo

ALDI is een van de grootste discount-supermarkten in Nederland, met ongeveer 500 winkels. Ze streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten, zowel van hun eigen huismerken als A-merken. ALDI is trots op het feit dat hun producten als beste getest zijn door de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. Ze hebben ook aandacht voor duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling. Door te werken met lokale producten en efficiënt om te gaan met grondstoffen, biedt ALDI goedkopere en verantwoorde boodschappen. Het leven is al duur genoeg, dus bij ALDI zijn de wekelijkse boodschappen altijd goedkoper.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook