Autorijschool Johan Kämink

Autorijschool Johan Kämink is een Rijschool gelegen aan Misterstraat 38 in Bredevoort.

Meer informatie over Autorijschool Johan Kämink in Bredevoort

Autorijschool Johan Kämink biedt autorijlessen aan in de regio Aalten. De rijlessen vinden plaats in een rustige omgeving en zijn geschikt voor mensen met autisme of een aandachtsstoornis. De rij-instructeur heeft meer dan 25 jaar ervaring en biedt begeleiding bij de voorbereiding op het theorie-examen. De autorijschool bestaat sinds 1995 en heeft al veel mensen geholpen om hun rijbewijs te halen. De rijschool biedt een degelijke opleiding aan in een passende stijl, waarbij leerlingen in hun eigen tempo kunnen leren en alle handelingen goed onder de knie krijgen. Naast praktijklessen worden ook theoriepakketten aangeboden. De autorijschool heeft veel ervaring met het lesgeven aan mensen met autisme en/of een aandachtsstoornis. Het doel is om een rustige leeromgeving te creëren, zodat de focus volledig op de rijles kan liggen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met Autorijschool Johan Kämink.

Wil je weten wat Autorijschool Johan Kämink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Johan Kämink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Johan Kämink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Johan Kämink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Autorijschool Johan Kämink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Johan Kämink

Bezoekers bekeken ook