AV Weerbaarheid

AV Weerbaarheid is een Lifecoach gelegen aan Het Broek, Vierde Broekdijk 29 in Aalten.

Meer informatie over AV Weerbaarheid in Aalten

AV Weerbaarheid biedt training en coaching aan om iedereen weerbaarder te maken. Ze verzorgen judolessen voor jong en oud, zowel in Aalten als in Oosterbeek. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan in praktische zelfverdediging, geweldloze interventies, valpreventie en omgaan met stressvolle situaties. Ze hebben ook speciale programma's voor basisschoolleerlingen en een mentale, fysieke en emotionele training genaamd Boksend Opvoeden. Het bedrijf organiseert verschillende evenementen, zoals de Grote Clubactie, judokamp, judo-examens en een Japanse Dag. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met AV Weerbaarheid.

Wil je weten wat AV Weerbaarheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AV Weerbaarheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AV Weerbaarheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AV Weerbaarheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar AV Weerbaarheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AV Weerbaarheid

Bezoekers bekeken ook