B&B de Wilhelminaschool

B&B de Wilhelminaschool is een Bed & Breakfast gelegen aan Stationsstraat 8 in Aalten.

Meer informatie over B&B de Wilhelminaschool in Aalten

B&B de Wilhelmina is een bed and breakfast gevestigd in een voormalige basisschool in het centrum van Aalten. Het biedt 6 luxe kamers en gasten kunnen genieten van de Achterhoekse gastvrijheid. In de gemeenschappelijke ruimte kunnen gasten ontbijten en gebruikmaken van spelletjes en speelgoed voor kinderen. Er zijn ook diverse drankjes beschikbaar in de koelkast tegen een meerprijs. Daarnaast is er een heerlijk omsloten terras waar gasten van de dag kunnen genieten. De contactgegevens van B&B de Wilhelmina zijn: Stationsstraat 8, 7122 AS Aalten, telefoonnummer 0031 (0) 6 – 28 87 66 49, en e-mailadres info@bb-dewilhelmina.nl.

Wil je weten wat B&B de Wilhelminaschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Wilhelminaschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Wilhelminaschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Wilhelminaschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar B&B de Wilhelminaschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Wilhelminaschool

Bezoekers bekeken ook