Bäckerei Gildhuis

Bäckerei Gildhuis is een Bakkerij gelegen aan Hellweg 36 in Bocholt.

Meer informatie over Bäckerei Gildhuis in Bocholt

Gildhuis Brot is een ambachtelijke bakkerij die al meer dan 100 jaar bestaat. Ze bakken dagelijks vele producten volgens traditionele recepten, maar ook nieuwe ideeën worden regelmatig geïntroduceerd. In hun cafés kun je genieten van een breed scala aan brood, broodjes, koffie, gebak en ijs. Ze bieden ook een gevarieerd ontbijtmenu aan. Gildhuis hecht veel waarde aan de beste ingrediënten en grondstoffen uit de regio. Ze zijn vooral trots op hun grote selectie broodspecialiteiten. Daarnaast hebben ze een drive-in service waar je snel en vers eten kunt bestellen. Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijke bediening en de verse en knapperige bakproducten van Gildhuis. Het is mogelijk om contact met hen op te nemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Bäckerei Gildhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bäckerei Gildhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bäckerei Gildhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bäckerei Gildhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Bäckerei Gildhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bäckerei Gildhuis

Bezoekers bekeken ook