Badmintonclub Shuttle Up '81

Badmintonclub Shuttle Up '81 is een Sportclub gelegen aan Landbouwstraat 1 in Aalten.

Meer informatie over Badmintonclub Shuttle Up '81 in Aalten

Dit artikel gaat over badmintonvereniging Shuttle Up '81. De vereniging is geschikt voor zowel recreatieve spelers als ervaren spelers en biedt de mogelijkheid om competitie te spelen. Op maandagen is er vrijspelen en/of trainingen en op een aantal vrijdagavonden is er competitie. Badminton is de snelste zaalsport en vereist snelle bewegingen en slagtechnieken. Het is een ontspannende sport voor jong en oud, betaalbaar en in een gezellige sfeer. Zowel recreanten als topsporters kunnen zich in deze sport uitleven, omdat de basistechniek snel te leren is. Iedereen kan beginnen met badmintonnen na de aanschaf van een racket.

Wil je weten wat Badmintonclub Shuttle Up '81 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Shuttle Up '81 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Shuttle Up '81? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Shuttle Up '81 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Badmintonclub Shuttle Up '81 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Shuttle Up ’81

Bezoekers bekeken ook