Bakker Jos

Bakker Jos is een Winkel voor bakkerijbenodigdheden gelegen aan Markt 7A in Bredevoort.

Meer informatie over Bakker Jos in Bredevoort

Bakker Jos is een bekende bakkerij met filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. De naam Knippenborg staat al lange tijd bekend in Zieuwent als ondernemend. In het verleden waren ze actief in verschillende markten, waaronder een boerderij, een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij. In 1950 werd het oude pand gesloopt en vervangen door een nieuw pand met een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij. Jan Knippenborg nam de bakkerij van zijn vader over en leerde zijn vak bij bakkerij Manschot in Lichtenvoorde. Rond 1970 werd het café gesloopt en werden de kruidenierswinkel en de bakkerij gescheiden. Bakkerij Jos werd in 1973 overgenomen door Jos Knippenborg. De bakkerij heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd door kwaliteit en service te leveren. Ze bieden een assortiment van witbrood, tarwebrood, volkorenbrood, meergranenbrood, speltassortiment, glutenvrij brood, snacks, stukgoed en stokbrood. Daarnaast hebben ze ook koeken, appelgebak, soezen, geboortetaarten, Abraham, Sarah en caken. Het is mogelijk om direct bij de winkels te bestellen en er zijn ook aanbiedingen beschikbaar. Voor contactinformatie kan men de website bekijken.

Wil je weten wat Bakker Jos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Jos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Jos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Jos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Bakker Jos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Jos

Bezoekers bekeken ook