Bakkerij Knippenborg Van der Zande

Bakkerij Knippenborg Van der Zande is een Bakkerij gelegen aan Plein-Zuid 13 in Aalten.

Meer informatie over Bakkerij Knippenborg Van der Zande in Aalten

Bakkerij Tonnie Knippenborg is een bakkerij die al 3 generaties lang met toewijding dagelijks brood bakt. Ze gebruiken goede, natuurlijke grondstoffen en zijn altijd bezig met productverbetering. De bakkerswinkels van Tonnie Knippenborg bevinden zich in 6 plaatsen in de Achterhoek. De broden en banket worden geleverd vanuit de bakkerij in Lichtenvoorde. De bakkerij staat bekend om haar ambachtelijke kwaliteit en succesvolle professionele medewerkers. Daarnaast biedt de bakkerij ook weekaanbiedingen, te vinden op Facebook en in de lokale weekkrant. Het assortiment van de bakkerij bestaat uit verschillende soorten brood, vruchtenbrood, koeken, cakes en broodjes. De bakkerij werkt met hoogwaardige grondstoffen en moderne apparatuur, wat resulteert in producten van hoge kwaliteit. Het contactadres van Bakkerij Tonnie Knippenborg is Newtonstraat 8, 7131 PP Lichtenvoorde.

Wil je weten wat Bakkerij Knippenborg Van der Zande verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Knippenborg Van der Zande of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Knippenborg Van der Zande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Knippenborg Van der Zande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Bakkerij Knippenborg Van der Zande reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Knippenborg Van der Zande

Bezoekers bekeken ook