Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten

Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten is een Banketbakkerij gelegen aan Bredevoortsestraatweg 1 in Aalten.

Meer informatie over Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten in Aalten

Banketbakkerij Kasper Paul is een ambachtelijke banketbakker met vestigingen in Aalten en Lichtenvoorde. In de winkel in Aalten is dagelijks vers slagroomgebak, vruchtengebakjes, taarten, bonbons en ijs verkrijgbaar. In de ijssalon in Lichtenvoorde kunt u ook koffie drinken met gebak. Het gebak van Kasper Paul wordt geprezen als het beste en lekkerste in de Achterhoek. U kunt online bestellen of langskomen in de winkel. Er is personeel gezocht en er is een nieuwsitem over een bijzondere droombaan. De contactgegevens van beide vestigingen staan vermeld op de website. Voor vragen over allergenen kunt u bellen tijdens openingstijden.

Wil je weten wat Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij en ijssalon Kasper Paul Aalten

Bezoekers bekeken ook