Beautysalon Lonneke

Beautysalon Lonneke is een Schoonheidssalon gelegen aan Nassaustraat 9 in Dinxperlo.

Meer informatie over Beautysalon Lonneke in Dinxperlo

In deze tekst wordt een korte introductie gegeven van Beauty salon Lonneke, een schoonheidssalon in Dinxperlo. De eigenaresse, Lonneke Bussink - ter Maat, is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure. De salon is opgericht op 1 november 2011 en Lonneke is aangesloten bij de branche organisatie Pro voet. In de salon worden producten van Levissime en Gehwol Füsskraft gebruikt, die zorgen voor ontspanning. Klanten kunnen zelf de ervaring van deze ontspanning beleven in de beauty salon.

Wil je weten wat Beautysalon Lonneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Lonneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Lonneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Lonneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Beautysalon Lonneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Lonneke

Bezoekers bekeken ook