Bjs Advies

Bjs Advies is een Marketingconsultant gelegen aan Officierstraat 4 in Bredevoort.

Meer informatie over Bjs Advies in Bredevoort

Bart Stronks is een Lean Consultant en gecertificeerd Black Belt die zijn klanten helpt met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Hij heeft tijdens zijn studie Bedrijfskunde kennis gemaakt met de Lean filosofie en heeft zich verder verdiept via een uitgebreide Lean opleiding. Als adviseur en trainer heeft hij veel klanten geholpen bij het verbeteren van hun processen. Hij is ook verbonden aan Masters In Lean, een adviesbureau gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties op de werkvloer. Op de website is er een contactformulier waar geïnteresseerden hun naam, e-mailadres, bericht en telefoonnummer kunnen achterlaten om contact op te nemen.

Wil je weten wat Bjs Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bjs Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bjs Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bjs Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Bjs Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bjs Advies

Bezoekers bekeken ook