Boerderijcamping De Mebel

Boerderijcamping De Mebel is een Kampeerterrein gelegen aan Hoge Heurnseweg 14 in De Heurne.

Meer informatie over Boerderijcamping De Mebel in De Heurne

De tekst beschrijft de mogelijkheden en attracties van Camping De Mebel in de Achterhoek. De boerderijcamping biedt ruime kampeerplaatsen met uitzicht op de weilanden en koeien. Daarnaast zijn er ook accommodaties te huur, zoals safaritenten, stacaravans en zomerhuisjes. Op de boerderij kunnen gasten de melkkoeien, jongvee en kalfjes bekijken en helpen bij het voeren en melken. In de omgeving van de camping zijn er wandel- en fietsmogelijkheden, evenals winkels en markten in omliggende plaatsen. Er worden ook verschillende activiteiten aangeboden, zoals een smokkeltocht, een bezoek aan een onderduikmuseum en survivalactiviteiten. Andere attracties in de buurt zijn een openluchtzwembad, een alpaca ranch en een belevingspark met dierentuin. Contactgegevens voor meer informatie en reserveringen worden ook vermeld.

Wil je weten wat Boerderijcamping De Mebel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping De Mebel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping De Mebel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping De Mebel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Boerderijcamping De Mebel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping De Mebel

Bezoekers bekeken ook