Boerefijn Tech - Hardware Repair Center

Boerefijn Tech - Hardware Repair Center is een Computerreparatie gelegen aan Broekstraat 32 in Aalten.

Meer informatie over Boerefijn Tech - Hardware Repair Center in Aalten

Boerefijn Tech biedt op maat gemaakte Apple-reparaties aan in hun Hardware Repair Center. Ze hebben expertise in verschillende Apple-reparaties, zoals het vervangen van beeldschermen, het plaatsen van SSD's en het redden van data. Ze streven ernaar om snel te werken en bij de meest voorkomende reparaties bent u uw computer maar enkele dagen kwijt. Ze gaan zeer voorzichtig om met de privacy van klanten en de data op de apparatuur. Ze kunnen ook vaak data redden van defecte apparatuur. Hetzelfde geldt voor MacBook-reparaties, waarbij ze oudere modellen niet afschrijven en ook de mogelijkheid bieden om alleen data te herstellen. Voor iMac-reparaties geldt hetzelfde, waarbij ze ook verschillende soorten iMacs repareren en de meest voorkomende problemen kunnen oplossen. Ze hebben expertise in iMac-reparaties van verschillende jaren en bieden de mogelijkheid om het exacte type iMac te achterhalen aan de hand van codes op de onderkant van de voet. Ze benadrukken dat ze begrijpen hoe belangrijk foto's en bestanden zijn en streven ernaar om deze zo snel mogelijk terug te geven.

Wil je weten wat Boerefijn Tech - Hardware Repair Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerefijn Tech - Hardware Repair Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerefijn Tech - Hardware Repair Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerefijn Tech - Hardware Repair Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Boerefijn Tech - Hardware Repair Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerefijn Tech – Hardware Repair Center

Bezoekers bekeken ook