boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid

boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid is een Brasserie gelegen aan Het Zand 23 in Bredevoort.

Meer informatie over boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid in Bredevoort

De Heerlyckheid is een boutique hotel en brasserie gevestigd in het voormalige sanatorium Huize Sint Bernardus in het middeleeuwse stadje Bredevoort. Het hotel heeft 21 luxe kamers en biedt gastvrijheid, comfort en een goede klassieke Franse keuken. Bredevoort en haar omgeving hebben een rijke geschiedenis en er is veel te beleven in de Bourgondische Achterhoek. Het hotel heeft een grote terrastuin die grenst aan het prachtige Vestingpark.

Wil je weten wat boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid

Bezoekers bekeken ook