Bouw- & multidiensten De Roos

Bouw- & multidiensten De Roos is een Aannemer gelegen aan Halteweg 20 in Aalten.

Meer informatie over Bouw- & multidiensten De Roos in Aalten

Bouwbedrijf de Roos is een allround bouwbedrijf dat opgericht is op 1 maart 2016 en gerund wordt door Mark de Roos. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, zoals het renoveren van daken, het verbouwen van melkstallen en het bouwen van overkappingen en schuren. Zowel kleine als grote klussen worden uitgevoerd, waarbij kwaliteit en de wensen van de klant centraal staan. Het bedrijf heeft recente projecten voltooid en biedt de mogelijkheid om contact op te nemen voor wensenbesprekingen en offertes op maat. Het contactgegevens van het bedrijf zijn Halteweg 20, 7122 MC Aalten, telefoonnummer 06 15 59 25 79 en e-mailadres info@bouwbedrijfderoos.nl.

Wil je weten wat Bouw- & multidiensten De Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouw- & multidiensten De Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouw- & multidiensten De Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw- & multidiensten De Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Bouw- & multidiensten De Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouw- & multidiensten De Roos

Bezoekers bekeken ook