BrichbouW sportondersteuning

BrichbouW sportondersteuning is een Sportcomplex gelegen aan Kleine Maote 33 in Aalten.

Meer informatie over BrichbouW sportondersteuning in Aalten

BrichbouW biedt sportondersteuning aan verschillende doelgroepen op verschillende locaties. Ze zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van schoolgaande kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Het doel is om anderen te laten genieten van beweging en iedereen is welkom om mee te doen. Als extra ondersteuning nodig is, biedt BrichbouW dit aan. Ze streven ernaar dat iedereen tevreden en met een blij gezicht naar huis gaat na het sporten. Op projectbasis kunnen ze ook helpen bij het opzetten en uitvoeren van beweeg- en vitaliteitsprojecten voor verschillende doelgroepen. BrichbouW neemt graag de coördinerende rol op zich en zorgt voor duurzaam succes. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met BrichbouW via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat BrichbouW sportondersteuning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrichbouW sportondersteuning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrichbouW sportondersteuning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrichbouW sportondersteuning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar BrichbouW sportondersteuning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrichbouW sportondersteuning

Bezoekers bekeken ook