bysteph beauty

bysteph beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Winterswijksestraat 65 in Bredevoort.

Meer informatie over bysteph beauty in Bredevoort

De tekst geeft informatie over het maken van een afspraak, de betalings- en parkeermogelijkheden, en de regels met betrekking tot het annuleren van een afspraak en te laat komen. Er wordt vermeld dat afspraken gemaakt kunnen worden via mail, whatsapp of telefoon, en dat er niet behandeld wordt bij koortslip, kalknagels, griep en besmettelijke huidziekten. Betaling kan zowel contant als met pin, en parkeren is gratis in de parkeervakken aan de overkant van de weg. Bij het annuleren van een afspraak tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak zijn er geen kosten, maar bij te laat annuleren of het vergeten van een afspraak wordt 100% van de geboekte behandeling in rekening gebracht. Als je te laat komt op de afspraak, gaat de tijd helaas van de behandelingsduur af, maar de kosten voor de volledige behandeling worden wel berekend. De contactgegevens van Bysteph beauty zijn een e-mailadres, telefoonnummer en bezoekadres in Bredevoort.

Wil je weten wat bysteph beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bysteph beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bysteph beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bysteph beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar bysteph beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bysteph beauty

Bezoekers bekeken ook