Café Bruggink

Café Bruggink is een Café gelegen aan Caspersstraat 2 in De Heurne.

Meer informatie over Café Bruggink in De Heurne

Café Bruggink is meer dan alleen een café in De Heurne. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor recepties, verjaardagen, huwelijksfeesten en andere activiteiten, zowel binnen als buiten. Ze hebben ook zalen, een cafetaria, een gratis speeltuin en een tuinterras. Café Bruggink is nummer 580 op de knooppuntenroute en biedt de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden en kleine reparaties uit te voeren met bijbehorend gereedschap. Daarnaast hebben ze een AED-defibrillator aan de voorkant van het pand. Het café is gevestigd aan de Caspersstraat 2, 7095 BC De Heurne. Het contactnummer is (0315) 65 14 05 en het e-mailadres is cafebruggink2@hetnet.nl.

Wil je weten wat Café Bruggink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Bruggink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Bruggink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Bruggink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Café Bruggink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Bruggink

Bezoekers bekeken ook