Café-Restaurant Stegers

Café-Restaurant Stegers is een Restaurant gelegen aan Markt 2-4 in Aalten.

Meer informatie over Café-Restaurant Stegers in Aalten

Café Restaurant Serre stopt vanaf 1 mei 2023 met de catering voor particulieren, maar bedrijven, scholen en zorginstellingen kunnen dit nog wel bestellen na overleg. Het restaurant zelf blijft onveranderd en zal nog steeds de gewenste kwaliteit leveren. De eigenaar stopt met de catering vanwege complicaties aan zijn enkel. Café Restaurant Stegers is een bekende eetgelegenheid in Aalten en zelfs in de Achterhoek, waar mensen speciaal naartoe komen om te genieten van de gastvrijheid. Het restaurant richt zich steeds meer op het culinaire aspect, terwijl het oorspronkelijke karakter en de kwaliteit behouden blijven. In de afgelopen jaren hebben er verbouwingen plaatsgevonden met als resultaat een prachtig restaurant.

Wil je weten wat Café-Restaurant Stegers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant Stegers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant Stegers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant Stegers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Café-Restaurant Stegers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant Stegers

Bezoekers bekeken ook