Cafetaria de Admiraal

Cafetaria de Admiraal is een Snackbar gelegen aan Admiraal de Ruyterstraat 1-D in Aalten.

Meer informatie over Cafetaria de Admiraal in Aalten

De tekst bevat een lijst met verschillende categorieën van producten die beschikbaar zijn bij een bepaalde winkel. De categorieën variëren van patat in verschillende maten en met verschillende sauzen tot snacks, broodjes, hamburgers, menu's, Indische gerechten, drankjes, extra's en verpakt ijs. Er worden ook speciale opties vermeld, zoals glutenvrije en vegetarische snacks. Daarnaast worden er ook gezinszakken en softijs/milkshakes aangeboden. Er is ook een vermelding van een kerstspecial voor 2022. Op dit moment zijn er nog geen bestellingen geplaatst.

Wil je weten wat Cafetaria de Admiraal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Admiraal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Admiraal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Admiraal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Cafetaria de Admiraal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Admiraal

Bezoekers bekeken ook