Caspershuus

Caspershuus is een Kampeerboerderij gelegen aan Caspersstraat 28 in De Heurne.

Meer informatie over Caspershuus in De Heurne

Caspershuus is een vakantieboerderij gelegen in de Heurne, in de Achterhoek. Het huis biedt accommodatie voor 5 tot 18 personen voor overnachtingen en kan overdag ongeveer 60 personen ontvangen. Daarnaast is er een minicamping in de boomgaard met 6-8 kampeerplaatsen en 2 trekkershutten. Caspershuus is ideaal voor mensen die willen genieten van de landelijke omgeving en de interessante geschiedenis van de boerderij. Praktische informatie over de boerderij, camping, omgeving, tarieven en beschikbaarheid is te vinden op de website. Reserveren is mogelijk en het team hoopt u te mogen verwelkomen op Caspershuus. Op de minicamping zijn er 2 trekkershutten beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op de website onder het kopje 'trekkershutten'. In februari 2021 was Caspershuus bedekt met een prachtige laag sneeuw, waarvan Marleen Hoftijzer mooie dronebeelden heeft gemaakt. Deze beelden zijn te bekijken op de bijgevoegde YouTube-link.

Wil je weten wat Caspershuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caspershuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caspershuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caspershuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Caspershuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caspershuus

Bezoekers bekeken ook