Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten

Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten is een Kerk gelegen aan Berkenhovestraat 9 in Aalten.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten in Aalten

De Christelijke Gereformeerde Kerk in Aalten bestaat uit leden van verschillende leeftijden die samen willen groeien in hun relatie met God, elkaar en de wereld. Ze volgen de gereformeerde traditie en hechten waarde aan de belijdenisgeschriften. Ze geloven in God de Vader, Jezus Christus en de Heilige Geest, en beschouwen de Bijbel als het onfeilbare Woord van God. De gemeente komt samen op zondagen voor erediensten en heeft ook een actief verenigingsleven. Er zijn twee erediensten op zondagochtend en in de middag, en er is oppas en bijbelonderwijs voor kinderen tijdens deze diensten.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Aalten

Bezoekers bekeken ook