Cozy & Zo

Cozy & Zo is een Schoonheidssalon gelegen aan Aaltenseweg 36 in Dinxperlo.

Meer informatie over Cozy & Zo in Dinxperlo

Cozy & Zo is een schoonheidssalon die ontspanning en huidverbetering biedt. Ze bieden behandelingen met producten die natuurlijke werkstoffen bevatten, waardoor prachtige resultaten behaald kunnen worden. De salon biedt diverse behandelingen aan, zoals gelaatsbehandelingen, ontharen & verven, specialisaties, massages, pedicure & manicure, make-up en andere behandelingen. De prijzen van de behandelingen kunnen opgevraagd worden en voor vragen, advies of het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden met Cozy & Zo.

Wil je weten wat Cozy & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cozy & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cozy & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cozy & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Cozy & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cozy & Zo

Bezoekers bekeken ook