CrossFit Oost

CrossFit Oost is een Sportcomplex gelegen aan Landbouwstraat 2 in Aalten.

Meer informatie over CrossFit Oost in Aalten

CrossFit Oost is een uitdagende en effectieve trainingsvorm die geschikt is voor iedereen, ongeacht het niveau. De trainingen worden aangepast aan het kunnen van elke persoon en richten zich op het verbeteren van functionele bewegingen die we in het dagelijks leven gebruiken. Deelnemers merken vaak al binnen een maand dat ze fitter en sterker zijn geworden en meer energie hebben. CrossFit leidt tot snel resultaat op het gebied van gezondheid, figuurverbetering en sportprestaties. Het daagt deelnemers uit om grenzen op te zoeken en moedigt teamspirit aan. CrossFit richt zich op het totaalpakket om gezonder en fitter te worden. Het verbetert ook sportprestaties door de Fundamentals te leggen op het gebied van voeding, metabolic conditioning, Weightlifting en Gymnastics. CrossFit Oost biedt een kennismakingsgesprek, gratis voeding- en trainingschema's, en gratis koffie en thee aan. Het is toegankelijk voor elk niveau en biedt ook online reserveringen aan.

Wil je weten wat CrossFit Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar CrossFit Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Oost

Bezoekers bekeken ook