De Achterhoekschutters

De Achterhoekschutters is een Schietvereniging gelegen aan Helmkamp 17 in Dinxperlo.

Meer informatie over De Achterhoekschutters in Dinxperlo

De tekst gaat over de oprichting van de schietvereniging "S.S.V. De Achterhoekschutters" in oktober 2020. De vereniging hecht veel waarde aan respectvol omgaan met de schietsport en gezelligheid in de club. Het bestuur bestaat uit Nick en Ronald. Ze schieten op twee schietaccommodaties en zijn lid van de KNSA. Op dit moment geldt er een ledenstop, maar geïnteresseerden kunnen de website in de gaten houden voor nieuwe leden. Contactgegevens van de vereniging zijn ook vermeld in de tekst.

Wil je weten wat De Achterhoekschutters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Achterhoekschutters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Achterhoekschutters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Achterhoekschutters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar De Achterhoekschutters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Achterhoekschutters

Bezoekers bekeken ook