De Andere Kant

De Andere Kant is een Kampeerterrein gelegen aan Gendringseweg 13 in Aalten.

Meer informatie over De Andere Kant in Aalten

Per 1 april gaat de camping weer open en er is een nieuwe beheerder, Rudy Ter Maat. De camping is gelegen in de Achterhoek en biedt rust en ruimte voor naturisten. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals ruime plaatsen met elektra, een jeu de boulebaan, een verwarmde toiletruimte, een wasserette, een recreatieruimte met afwasplaats en kookgelegenheid, een sauna en een nieuw zwembad. Daarnaast is er gratis draadloos internet en zijn huisdieren toegestaan. De tarieven per nacht verschillen per seizoen en er zijn kortingen voor langdurig verblijf. De camping is goed bereikbaar en er is een routebeschrijving beschikbaar. Reserveringen kunnen worden gemaakt via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat De Andere Kant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Andere Kant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Andere Kant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Andere Kant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar De Andere Kant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Andere Kant

Bezoekers bekeken ook