DeJaren30Fabriek.nl

DeJaren30Fabriek.nl is een Woonwinkel gelegen aan Haartseweg 4 in Aalten.

Meer informatie over DeJaren30Fabriek.nl in Aalten

Bij DeJaren30Fabriek.nl, een duurzame woonwinkel, vind je een groot assortiment stijlvolle producten voor renovatie, restauratie en decoratie. Ze streven ernaar om klassieke materialen te leveren die de kwaliteit en sfeer van de jaren 30 doen herbeleven. Alle producten zijn nieuw vervaardigd en voldoen aan de vereiste normen. DeJaren30Fabriek.nl wil retrodesign toegankelijk maken voor iedereen. In de weken 31/32 (29 juli t/m 13 augustus) worden er geen bestellingen verzonden, maar kunnen wel geplaatst worden via de webshop. Vanaf 14-08-2023 worden bestellingen weer verzonden en uitgeleverd.

Wil je weten wat DeJaren30Fabriek.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DeJaren30Fabriek.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DeJaren30Fabriek.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DeJaren30Fabriek.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar DeJaren30Fabriek.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DeJaren30Fabriek.nl

Bezoekers bekeken ook