Dianne Meijnen Massage & Coaching

Dianne Meijnen Massage & Coaching is een Massagetherapeut gelegen aan Varsseveldsestraatweg 70a in Aalten.

Meer informatie over Dianne Meijnen Massage & Coaching in Aalten

In het voormalige Tolhuis aan de Varsseveldsestraatweg 70a hebben vier coaches/therapeuten zich gevestigd die werken aan lichamelijk en geestelijk welzijn. Op vrijdag 29 september is er een Open Huis waar je kennis kunt maken met de coaches. Marieke helpt je om je grenzen te herkennen en respecteren, Marjan biedt Yinyoga en Zenboksen aan om trauma te verwerken, Dianne biedt massages aan voor ontspanning en Marjolijn helpt je om je onbewuste en talenten te leren kennen. Het Huis van Bewustzijn is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan, uitdaging, lichamelijke klachten of belemmerende overtuigingen. Het Open Huis duurt van 16:00 uur tot 21:00 uur en de eerste 100 bezoekers ontvangen een goodybag. Aanmelden is niet nodig. Dianne Meijnen is een van de coaches en biedt massage en coaching aan. Ze is gespecialiseerd in holistische massage en luistert naar het lichaam van haar cliënten om hen bewust te maken van zichzelf. Ze biedt verschillende soorten massages aan, zoals ontspanningsmassage en bewustwordingsmassage.

Wil je weten wat Dianne Meijnen Massage & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dianne Meijnen Massage & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dianne Meijnen Massage & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dianne Meijnen Massage & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Dianne Meijnen Massage & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dianne Meijnen Massage & Coaching

Bezoekers bekeken ook