Dinxper gym

Dinxper gym is een Sportschool gelegen aan De Kolk 6 in Dinxperlo.

Meer informatie over Dinxper gym in Dinxperlo

Dinxper Gym is een sportschool die mensen helpt om hun doelen te bereiken, of dit nu individueel, in groepslessen of met personal training is. De sportschool biedt een breed scala aan groepslessen, zoals bootcamp, kickboksen en rugfit, evenals fitness voor kinderen en ouderen. Voor een vast bedrag per maand kunnen leden onbeperkt sporten en de sportschool is elke dag geopend, inclusief zon- en feestdagen. Er worden ook bedrijfsvitaliteitsprogramma's aangeboden, inclusief teambuildingactiviteiten, trainingsschema's en gezondheidsmetingen. De openingstijden van de sportschool zijn van 08.00 tot 23.00 uur en personal trainingen zijn op afspraak. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dinxper Gym via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Dinxper gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dinxper gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dinxper gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dinxper gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Dinxper gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dinxper gym

Bezoekers bekeken ook