Dorcas Winkel Aalten

Dorcas Winkel Aalten is een Kringloopwinkel gelegen aan Nijverheidsweg 1 in Aalten.

Meer informatie over Dorcas Winkel Aalten in Aalten

Dorcas Winkel Aalten is een tweedehandswinkel waar je kunt winkelen voor spullen zoals boeken, speelgoed, spellen en servies. De opbrengst van de winkel is bestemd voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Daarnaast kun je ook je eigen spullen inleveren, waardoor je huis opgeruimd wordt, de spullen een tweede leven krijgen en kwetsbare mensen een betere toekomst geboden wordt. De winkel is op zoek naar extra vrijwilligers en heeft een account op Marktplaats en een nieuwe Facebookpagina voor actueel nieuws en aanbiedingen. De winkel is gevestigd aan de Nijverheidsweg 1 in Aalten en is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Door te winkelen bij Dorcas Winkel Aalten draag je bij aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Dorcas Winkel Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Aalten

Bezoekers bekeken ook