Gemeente Aalten – verlening apv vergunning voor Bakker Kasper Paul, Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Aalten – verlening apv vergunning voor Bakker Kasper Paul, Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende apv vergunning is verleend.   Organisator: Bakker Kasper Paul Activiteit: standplaats voor de verkoop van oliebollen en appelbeignets Locatie: parkeerplaatsen naast de ingang van de supermarkt Albert Heijn op het perceel De Hoven 25, Aalten Datum/periode: van 1 tot en met 31 december 2023 op de vrijdagen en zaterdagen van 08.00 – 18.00 uur. In verband met de op- en afbouwperiode van de kraam, mag de kraam vanaf donderdagavond 20.30 uur tot en met zaterdag 18.00 uur op de locatie staan.   Bezwaar besluit Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl. Zet in die brief in ieder geval: •Uw naam, adres en woonplaats; •De datum; •Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; •Waarom u het niet eens bent met het besluit en •Uw handtekening Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen. Voorlopige voorziening Ook wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Mediation Wilt u liever een gesprek om tot een oplossing te komen? We kunnen dan met een neutrale gespreksleider vrijblijvend gaan zoeken naar een oplossing. U houdt het recht om alsnog binnen de gestelde termijn van zes weken bezwaar te maken.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. e2a058336ba20e268c4503a108a5fb62

Gerelateerde berichten