Eten bij Rico

Eten bij Rico is een Maaltijdbezorging gelegen aan Markt 1A in Dinxperlo.

Meer informatie over Eten bij Rico in Dinxperlo

Grand-café ´Eten bij Rico´ is een populaire plek om te lunchen, dineren of een drankje te doen. Het grand-café, gelegen aan het marktplein in Dinxperlo, staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vriendelijke service en goede keuken. Ze bieden goed verzorgde maaltijden en hebben ook zalen voor feesten en vergaderingen. Het grand-café-restaurant heeft een uitstekend terras en biedt dagschotels, een lunchkaart en een diner à la carte. Ze hebben een vlotte bediening en kunnen maximaal 100 personen ontvangen. Het adres is Markt 1A in Dinxperlo. De openingstijden zijn op verschillende dagen van de week en reserveringen kunnen worden gemaakt via het tafelreserveringsformulier of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Eten bij Rico verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eten bij Rico of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eten bij Rico? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eten bij Rico het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Eten bij Rico reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eten bij Rico

Bezoekers bekeken ook