Gemeente Aalten - tijdelijke ontheffing schenken zwak-alcoholische drank aan Sanovo, Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Aalten - tijdelijke ontheffing schenken zwak-alcoholische drank aan Sanovo, Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Er is tijdelijk ontheffing verleend voor het schenken van zwak-alcoholische drank aan:   Organisator: Sanovo Activiteit: Grand Opening en Open Dag Sanovo Locatie: Ambachtsstraat 2 – 4, Aalten Datum/periode: 14 maart 2024 van 09.30 – 22.00 uur + 15 maart 2024 van 16.00 – 20.00 uur   Bezwaar besluit Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl. Zet in die brief in ieder geval: •Uw naam, adres en woonplaats; •De datum; •Een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt; •Waarom u het niet eens bent met het besluit en •Uw handtekening Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen. Voorlopige voorziening Ook wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Mediation Wilt u liever een gesprek om tot een oplossing te komen? We kunnen dan met een neutrale gespreksleider vrijblijvend gaan zoeken naar een oplossing. U houdt het recht om alsnog binnen de gestelde termijn van zes weken bezwaar te maken.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. f4987328d63e366cc0aa449862d538f3

Gerelateerde berichten