Fitnesscentrum Ponsen

Fitnesscentrum Ponsen is een Sportschool gelegen aan Europastraat 2-A in Dinxperlo.

Meer informatie over Fitnesscentrum Ponsen in Dinxperlo

Ponsen is een sport- en gezondheidscentrum dat in 1986 is opgericht en bekend staat als fitnesscentrum Ponsen. Het centrum biedt een gezellige en ontspannen omgeving om persoonlijke sportdoelen te bereiken. Ze hebben een breed scala aan sportactiviteiten, zoals bodypump, pilates, rugscholing, fitness, jeugdfitness, BBB, seniorenfitness, spinning, bokszaktraining, conditie & krachttraining, yoga, medisch fitness en zumba. Ponsen is gevestigd op een terrein van 4000m2 binnen en 8000m2 buiten, waardoor er voldoende ruimte is om te sporten. Het centrum biedt ook persoonlijke begeleiding en blijft innoveren met de nieuwste sporttechnieken en apparatuur. Ze hebben een geweldig team dat actief helpt bij het bereiken van sport- en ontspanningsdoelen. Ponsen organiseert regelmatig evenementen en heeft verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar. De website van Ponsen is gerealiseerd door Sanne Franse, Matthias Gichtbrock en Pulsief.nl.

Wil je weten wat Fitnesscentrum Ponsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitnesscentrum Ponsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitnesscentrum Ponsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitnesscentrum Ponsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Fitnesscentrum Ponsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitnesscentrum Ponsen

Bezoekers bekeken ook