Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Gebied ten oosten van Aalten, kadastraal bekend: Aalten, P ,342

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Gebied ten oosten van Aalten, kadastraal bekend: Aalten, P ,342.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 8 september 2023 is een aanvraag ontvangen voor het aanleggen van een paden t.b.v. een gravelroute in nhet gebied ten oosten van Aalten . De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000412. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•het uitvoeren van een werk of werkzaamhedenProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 17-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2023-398819

Gerelateerde berichten