Instellen individuele gehandicaptenparkeerplaats Bodendijk Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Instellen individuele gehandicaptenparkeerplaats Bodendijk Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders besluiten de volgende verkeersmaatregel te nemen:1. het instellen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Bodendijk te Aalten nabij woningnummer 54 door het aanbrengen van het verkeersbord E6 en het kenteken van de betrokkene, volgens bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.Bezwaar besluitBent u het niet eens met dit besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl. Zet in die brief in ieder geval:1.uw naam, adres en woonplaats;2.de datum;3.een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;4.waarom u het niet eens bent met het besluit en 5.uw handtekening.Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen.Voorlopige voorzieningOok wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is: Rechtbank Gelderland Sector BestuursrechtPostbus 9030 6800 EM Arnhem. MediationWilt u liever een gesprek om tot een oplossing te komen? We kunnen dan met een neutrale gespreksleider vrijblijvend gaan zoeken naar een oplossing. U houdt het recht om alsnog binnen de gestelde termijn van zes weken bezwaar te maken.Aalten, 30 november 2022Hoogachtend,namens burgemeester en wethouders van de gemeente Aalten,R. PardijsAfdeling Bestuur en Openbare RuimteTeam Beheer Openbare Ruimte

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 01-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2023-511896

Gerelateerde berichten