Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Kempinkweg 2, 7122JC Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Kempinkweg 2, 7122JC Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 22 december 2023 is een aanvraag ontvangen voor het splitsen van een bedrijfswoning en het wijzigen naar een plattelandswoning op locatie Kempinkweg 2, 7122JC Aalten. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000681. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerk•handelen in strijd met de ruimtelijke regelsProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een ontwerpbesluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.ZienswijzeU kunt in een later stadium een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit van de gemeente. Bij de publicatie van het ontwerpbesluit zullen wij u hierover nader informeren. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 10-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2024-16473

Gerelateerde berichten