Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Lurvinksteeg 6A te Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst Omgevingsvergunning, Lurvinksteeg 6A te Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 22 april 2024 is een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een overkapping / fietsenberging. op locatie Lurvinksteeg 6A te Aalten . De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000406. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•Bouwactiviteit (omgevingsplan)•technische bouwactiviteitProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 18-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2024-216024

Gerelateerde berichten