Gemeente Aalten - Besluit elektrische laadpalen

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Aalten - Besluit elektrische laadpalen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het besluitBurgemeester en wethouders besluiten de volgende verkeersmaatregelen te nemen:1.Het aanwijzen van twee parkeerplaatsen per laadpaal uitsluitend bedoeld voor het opladen van elektrische voertuigen op onderstaande locaties. De 12 locaties waar laadpalen worden geplaatst zijn:2.Aalten – het Verzet, nabij woningnummer 833.Aalten – de Hare, nabij woningnummer 1324.Aalten – Schopperskamp, vrij liggende parkeerstrookHierbij worden de borden E8 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 te plaatsen met het onderbord met de tekst ‘alleen voor opladen elektrische voertuigen’ (OB20).Bezwaar besluitBent u het niet eens met dit besluit? U kunt bezwaar maken. Dit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl. Zet in die brief in ieder geval:1.uw naam, adres en woonplaats;2.de datum;3.een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;4.waarom u het niet eens bent met het besluit en 5.uw handtekening.Doe dit wel binnen zes weken nadat het besluit waartegen u bezwaar maakt, is verzonden. Anders kan uw bezwaar niet in behandeling worden genomen.Voorlopige voorzieningOok wanneer u bezwaar maakt mag het besluit uitgevoerd worden. Wilt u dit tegenhouden? Vraag dan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter. Dat kan zodra u bezwaar gemaakt hebt. Het postadres van de Voorzieningenrechter is: Rechtbank Gelderland Sector BestuursrechtPostbus 9030 6800 EM Arnhem. MediationWilt u liever een gesprek om tot een oplossing te komen? We kunnen dan met een neutrale gespreksleider vrijblijvend gaan zoeken naar een oplossing. U houdt het recht om alsnog binnen de gestelde termijn van zes weken bezwaar te maken.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 13-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2024-23939

Gerelateerde berichten