Kennisgeving ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning, Griesdijk 3, 7121KB Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning, Griesdijk 3, 7121KB Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend een ontwerpbesluit te hebben genomenopde aanvraag voor een Omgevingsvergunning.Het ontwerpbesluit betreft:Locatie:Griesdijk 3, 7121KB AaltenActiviteit:•het bouwen van een bouwwerk•handelen in strijd met de ruimtelijke regelsOntvangstdatum aanvraag: 17 januari 2023Zaaknummer:Z2023-00000507Datum besluit: 26 februari 2024Strekking besluit: Ontwerp besluit InzageHet ontwerpbesluit en debijbehorendestukkenzijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureDe inzagetermijn start op 6 maart 2024 en bedraagt 6 weken. U kunt gedurende deze periode een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl/bezwaar-maken. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de publicatie van hetdefinitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.Zet in die brief in ieder geval:•uw naam, adres en woonplaats;•de datum;•een omschrijving van het ontwerpbesluit waartegen u bezwaar maakt;•waarom u het niet eens bent met het ontwer besluit en•uw handtekening.VragenHeeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 06-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2024-92553

Gerelateerde berichten