Kennisgeving ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning, Aladnaweg 26, 7122RR Aalten

DeAaltengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontwerpbesluit op Omgevingsvergunning, Aladnaweg 26, 7122RR Aalten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend een ontwerpbesluit te hebben genomenopde aanvraag voor een Omgevingsvergunning.Het ontwerpbesluit betreft:Locatie:Aladnaweg 26, 7122RR AaltenActiviteit:•het bouwen van een bouwwerk•handelen in strijd met de ruimtelijke regelsOntvangstdatum aanvraag: 19 oktober 2023Zaaknummer:Z2023-00000496Datum besluit: 27 februari 2024Strekking besluit: OntwerpbesluitInzageHet ontwerpbesluit en debijbehorendestukkenzijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken liggen ook ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureDe inzagetermijn start op 6 maart 2024 en bedraagt 6 weken. U kunt gedurende deze periode een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Schrijf daarvoor een brief of maak digitaal bezwaar met uw DigiD op www.aalten.nl/bezwaar-maken. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de publicatie van hetdefinitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.Zet in die brief in ieder geval:•uw naam, adres en woonplaats;•de datum;•een omschrijving van het ontwerpbesluit waartegen u bezwaar maakt;•waarom u het niet eens bent met het ontwer besluit en•uw handtekening.VragenHeeft u nog vragen? Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via gemeente@aalten.nl of telefoonnummer 0543-493333.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deAaltengids.nl op 06-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Aalten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deAaltengids.nl
Redactie deAaltengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Aalten
  2. gmb-2024-95185

Gerelateerde berichten