GrenzBlickAtelier

GrenzBlickAtelier is een Fotostudio gelegen aan Terborgseweg 10 in Dinxperlo.

Meer informatie over GrenzBlickAtelier in Dinxperlo

Het GrenzBlickAtelier is verhuisd naar de ps-raum am Bolandshof, waar het een galerie voor fotografie, kunst en evenementen zal zijn. Het atelier wordt gerund door de fotograaf Joop van Reeken en Verena Winter, samen met de eigenaren Werner Brand en Friederike Krämer-Brand. Aan de Nederlandse kant van de grens hebben Joop van Reeken en Verena Winter hun fotostudio en designbureau. Het atelier toont regelmatig artistieke fotografie en organiseert ook evenementen. Ze bieden ook fotografie-workshops en portfolio-beoordelingen aan. Het TeamWork-project van het GrenzBlickAtelier heeft de "Prix Rovan 2018" gewonnen en er zijn momenteel tentoonstellingen en lezingen gepland.

Wil je weten wat GrenzBlickAtelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GrenzBlickAtelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GrenzBlickAtelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GrenzBlickAtelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar GrenzBlickAtelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GrenzBlickAtelier

Bezoekers bekeken ook