Grenzenlos wandelen

Grenzenlos wandelen is een Wandelroutes gelegen aan Aaltenseweg 71 in Dinxperlo.

Meer informatie over Grenzenlos wandelen in Dinxperlo

De Duits-Nederlandse wandelroute 'GrenzenLos' biedt de mogelijkheid om de geschiedenis van de grensdorpen Dinxperlo en Suderwick te ontdekken. De route leidt door het Nederlandse Dinxperlo en het Duitse Suderwick, met een prachtig buitengebied en groene grenzen. Onderweg kom je langs verschillende punten die de bijzondere geschiedenis van deze grensstreek laten zien, zoals het Nederlands-Duits politiebureau. Dinxperlo is een grensdorp dat in de loop der jaren is samengegroeid met het Duitse Suderwick. In Suderwick kun je aan de lantaarnpalen, bebording en bebouwing duidelijk zien welke kant van de straat tot Nederland behoort en welke tot Duitsland. Bezoek ook het kleinste kerkje van Nederland, dat tegenwoordig als expositieruimte wordt gebruikt. Hier is elke maand een wisselende expositie te zien van kunstenaars uit de omgeving en andere regio's in Nederland en Duitsland.

Wil je weten wat Grenzenlos wandelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grenzenlos wandelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grenzenlos wandelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grenzenlos wandelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Grenzenlos wandelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grenzenlos wandelen

Bezoekers bekeken ook