Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten

Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten is een Groepsaccommodatie gelegen aan Eskesweg 5 in Aalten.

Meer informatie over Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten in Aalten

Bij Kom in de Bedstee kunt u overnachten in gemoderniseerde en gezellige bedstedes. Er zijn 15 bedstedes beschikbaar voor 30 personen, waarvan 12 de mogelijkheid bieden om een campingbedje bij te plaatsen. De groepsaccommodatie is ruim opgezet en voorzien van een zithoek, eethoek en gezellige bar. Voor kinderen is er een buitenspeelplaats en een overdekte en verwarmde speelruimte. WiFi is aanwezig. Daarnaast is er ook een vakantiewoning in Woold met 6 bedstedes voor 12 personen en een vakantiewoning genaamd "Kom in de Bedstee Sprookje" met 5 sprookjes bedstedes en een hottub voor 10 personen. Op het terrein is er een volleybalveld, schommel en speeltoestellen, evenals een terras waar u kunt genieten terwijl u de kinderen in de gaten houdt. Neem contact op via de contactpagina voor vragen of opmerkingen.

Wil je weten wat Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsaccommodatie Kom in de bedstee Aalten

Bezoekers bekeken ook